Desso

Tarkett Desso Airmaster Sphere

56,30 42,23per m2 (excl. btw)

56,30 42,23per m2 (excl. btw)
Selecteer eerst een kleur
Wissen

Meer over Tarkett Desso Airmaster Sphere

Desso Airmaster Sphere kleur 8926

De gepatenteerde technologie van DESSO AirMaster® is ontworpen om de luchtkwaliteit in gebouwen te verbeteren. Het houdt fijnstof 8 keer effectiever vast dan gladde vloeren en 4 keer beter dan standaard tapijt*.
Dankzij een handgemaakte, rustieke uitstraling en subtiele, ton-sur-ton kleuren die zijn geïnspireerd op natuurlijke materialen en elementen, voegt Sphere warmte en textuur toe aan moderne kantooromgevingen. Elke tegel is verkrijgbaar in 9 nieuwe accentkleuren en 9 neutrale tinten, waarbij de ton-sur-ton, rastervormige textuur van Sphere een brug slaat tussen de meer lineaire aanpak van Classic en het organische ontwerp van Earth.
In het kader van het verminderen van onze CO2-voetafdruk lanceren we nu een nieuwe en verbeterde EcoBase®-tapijtrug, waarbij een nieuw bio-based materiaal het hoofdingrediënt vervangt dat voorheen bestond uit materiaal op basis van aardolie.

*Op basis het GUI-testrapport AirMaster® 090225-01 DF met DESSO AirMaster® in vergelijking met een standaard gladde vloer en met een gestructureerd lussenpool tapijt (mediaanwaarden).

 

Advies nodig?

Bel 010-4353272

Ma. t/m vr. bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Anderen kochten ook