Wie zijn wij

OnlineProjectstoffering is onderdeel van Kees Lodder Woontextiel B.V., een hecht familiebedrijf. De broers Adriaan en Frans Lodder zijn de 2e generatie die dit bedrijf 10 jaar geleden overnamen van wijlen oprichter Kees Lodder.

Adriaan Lodder, projectadviseur
Frans Lodder, projectadviseur

Wij gaan verhuizen!

Binnenkort hoopt OnlineProjectstoffering een nieuwe stap te zetten! Recentelijk is een kantoorpand/loods aangekocht op het industrieterrein Watertoren in Dirksland. Ons nieuwe pand bestaat voor 175 m2 uit loods/opslag en voor 175 m2 uit kantoorruimtes en showroom. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe accommodatie!

Ons nieuwe bedrijfspand aan de Watertoren 35a te Dirksland

Projecten van klein tot groot

Wij laten ons graag uitdagen door grote, complexe projecten. Dit geeft ons kansen om nieuwe relaties op te bouwen. Maar ook kleine projecten pakken wij graag op. Bovendien kunnen wij die vaak snel realiseren. Groot of klein; alles is er op gericht projecten naar tevredenheid af te ronden.
Wij zijn de afgelopen 10 jaar vaak met startende ondernemers in zee gegaan. Met veel van deze ondernemers zijn wij ‘meegegroeid’. Echt blij worden we als zo’n ondernemer na een aantal jaren belt om ook het nieuwe kantoor weer te stofferen.
Doet u met ons mee?