Modulaire PVC-vloeren met een ecologische footprint

Alle designs van de vloeren van TFD zijn geïnspireerd door elementen uit de natuur. En dat is ook zichtbaar in de structuur van de oppervlakte van de planken; de embossing. Daardoor heeft de gehele collectie een natuurgetrouwe uitstraling.
Daarnaast heeft duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu bij TFD Floortile de hoogste prioriteit. Gedurende het gehele productieproces blijft het oog gericht op de natuurlijke (leef)omgeving. TFD is voortdurend bezig het belang van milieu en volksgezondheid op alle mogelijke manieren voorop te stellen.

Onze PVC-collecties van TFD

  • TFD-Floortile Style Pro
  • TFD-Floortile Style - Pro - Sharon (45 x 90 cm)
Bekijk onze TFD-Floortile collectie

Over PVC van TFD

Het aanbod PVC vloeren van TFD is heel gevarieerd: van rustige designs naar vloeren met een meer robuuste look en feel. Zo is er een prachtige visgraatcollectie met smallere en bredere planken als ook een collectie Hungarian Point. Ook zijn er stone-look-vloeren met een bijzondere uitstraling waarmee het interieur een onderscheidend karakter krijgt.  PVC vloeren van TFD zijn verkrijgbaar in een verlijmbare, een Rigid Just Click of magnetische variant. TFD-Floortile is een jong en dynamisch bedrijf en heeft een prominente rol in verantwoord, ecologisch en maatschappelijk ondernemerschap.

TFD-Floortile voor uw projectvloer

OnlineProjectstoffering.nl is trotse leverancier van TFD-Floortile. Met een breed assortiment aan diverse dessins, structuren en stijlen bieden wij een PVC-collectie die zeer geschikt is voor onder andere kantoren en winkels. Wij komen graag bij u langs om een passende PVC-vloer te vinden voor uw ruimte!