Zo werkt onze Legservice

Indien u een projectorder plaatst kunt u kiezen voor gebruikmaking van onze legservice. Deze service houdt in dat de vloerbedekking wordt geplaatst op een stoffeerklare ondervloer. Stoffeerklaar wil zeggen dat ruimtes leeg en ondervloeren vlak zijn. En als de ondervloer niet stoffeerklaar is, dan zorgen wij daar graag voor!

Bij de uitvoering van uw project houden onze projectleiders u continu up-to-date over de voortgang van uw project. Onze projectbegeleiding kenmerkt zich door snel, adequaat en flexibel in te spelen op onverwachte situaties. Ook op aanvullende wensen kunnen wij snel inspelen. Zo gebeurt het nog wel eens dat bij het installeren van de projectvloer, al een project binnenzonwering opgestart wordt.

Wij richten ons op de regio’s Randstad, Brabant, Zeeland en Antwerpen. Bij grotere afstanden kunnen kilometer- en overnachtingsvergoedingen worden berekend.

Onze Stoffeerders

Uw stoffering wordt uitgevoerd door zeer ervaren, vakkundige stoffeerders. Grote, langlopende en complexe projecten worden uitgevoerd met onze partnerbedrijven Sandberg Projectstoffering en Van As Projectstoffering te Roosendaal. Wij werken al vele jaren met een vaste kern aan stoffeerteams.

Onze aanvullende service

Uiteraard voeren wij graag alle handelingen uit die noodzakelijk zijn rondom een projectstoffering.

  • Egaliseren vanaf € 10,00 per m2;
  • Verwijderen van bestaande vloerbedekking vanaf € 6,00 per m2;
  • Plaatsen van marmoleum, rubber en pvc-vloeren;
  • Etc.