Fabrikant met een eco-innovatiestrategie

Tarkett is een wereldwijde marktleider op het gebied van duurzame en innovatieve vloeren. Deze vooruitstrevende fabrikant ontwikkelt niet alleen vloeren van topkwaliteit, maar heeft ook een eco-innovatiestrategie. Op deze manier bevordert Tarkett een circulaire economie. Dankzij Tarkett’s ReStart-programma recyclet de fabrikant wereldwijd maandelijks 80.000 kilo aan vloeren. Het uiteindelijke doel van Tarkett? Met duurzame vloeren bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

Kamerbreed tapijt en tapijttegels van Desso

Tarkett biedt een breed scala aan vloerbedekkingen, zoals PVC-vloeren, vinyl-vloeren en projecttapijt, linoleum. Deze vloerspecialist levert zowel designvloeren als functionele vloeren. De vloeren van Tarkett zie je terug in onder andere kantoren, ziekenhuizen, scholen en winkels. Onder het moedermerk Tarkett valt ook het strategische merk Desso. Dit betrouwbare merk staat voor kwaliteit, design, functionaliteit en duurzaamheid.

Tarketts collectie bij OnlineProjectstoffering.nl

OnlineProjectstoffering.nl biedt een veelzijdige collectie van Tarketts label Desso. Hieronder vallen duurzame kamerbreed tapijten en tapijttegels van topkwaliteit. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee en komen geheel vrijblijvend bij u langs!