Onze collectie vloerbedekking voor kantoren

OnlineProjectstoffering.nl heeft een ruim assortiment aan kantoor vloerbedekking. Deze zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid, maar ook op specifieke eigenschappen zoals het luchtverversend vermogen. Iedere ruimte is anders en daarom hebben wij een brede collectie zodat u bij ons altijd een vloer vindt die het beste bij uw kantoor past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u zich dan informeren door één van onze specialisten over de mogelijkheden en eigenschappen van elk type projectvloer.

Typen vloerbedekking voor kantoorruimtes

Gaat uw voorkeur uit naar een zachte vloerbedekking, dan kunt u bij ons kiezen voor hoogpolig tapijt. Voor wat meer slijtvast tapijt dat met een hoge intensiteit gebruikt kan worden, raden we kamerbreed tapijt met een lagere poolhoogte of tapijttegels aan. Kantoor vloerbedekking hebben wij in talloze soorten, kleuren en designs van diverse merken als Desso-Tarkett, Ambiant, Interfloor, Dersimo en Modulyss!

Onlineprojectstoffering.nl ontzorgt u met legservice

Wanneer u gebruikt maakt van onze legservice, één van onze aanvullende diensten, zetten wij bij Onlineprojectstoffering.nl onze ervaren, vakkundige en gecertificeerde stoffeerders in voor het leggen van projectvloeren. Onze specialisten zorgen ervoor dat de vloer naadloos gelegd en creëren het beste resultaat. Wij zijn erg gericht op het opbouwen van duurzame klantrelaties en onze klant staat bij ons dan ook centraal. Naast onze legservice bieden wij nog een aantal aanvullende diensten an, zoals de bestaande vloer weghalen en het helpen met het verplaatsen van uw kantoormeubilair. Wij leveren projectvloeren tegen vaste lage prijzen in heel Nederland en Noord België en bieden u de beste prijs-kwaliteitsverhouding projectvloeren aan!