TFD-Floortile

TFD-Floortile Style-Pro-Sharon (45 x 90 cm)

39,93 29,95per m2 (excl. btw)

39,93 29,95per m2 (excl. btw)
Selecteer eerst een kleur
Wissen

Meer over TFD-Floortile Style-Pro-Sharon (45 x 90 cm)

Style Pro Sharon kleur 4

Met de Style Pro Sharon collectie tegels (dryback) van TFD creëer je de uitstraling van natuursteen in een ruimte zonder de praktische nadelen van een natuurproduct. Deze gebruiksvriendelijke vloer is eenvoudig te onderhouden en voorzien van een extra slijtvaste PU toplaag.
De authentiek ogende steenstructuur van deze vloeren collectie komt goed tot zijn recht in een modern industriële stijl. De Style Pro Sharon collectie is tijdloos en vormt een stijlvolle basis voor je interieur.
Verlijmbare vloeren, of ook wel dryback vloeren genoemd, zijn PVC vloerdelen die verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Als de ondervloer door het egaliseren werkingsvrij en super glad is gemaakt kan er lijm aangebracht worden waar de PVC vloerdelen op worden geïnstalleerd. Al de TFD-vloeren bestaan uit Virgin pvc’s. Dit zijn pure eerste klas pvc’s die niet vervuild zijn door mindere kwaliteiten. Hierdoor zijn PVC vloeren recyclebaar. Voor deze PVC vloeren wordt voor de productie een receptuur zonder ftalaten als weekmakers gebruikt. In plaats daarvan is gekozen voor alternatieven die veilig zijn bevonden voor de volksgezondheid en het milieu.
PVC-vloeren zijn eenvoudig in onderhoud, 100% recyclebaar, Ftalaatvrij, vocht- en vuilbestendig, geluidsreducerend, anti-allergeen, slijtvast en geschikt voor vloerverwarming en verkoeling

 

 

Advies nodig?

Bel 010-4353272

Ma. t/m vr. bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur

Anderen kochten ook