Eigenschappen van de verschillende soorten projectvloeren

Bent u op zoek naar een duurzame en geluiddempende projectvloer? Dan zal kamerbreed projecttapijt of tapijttegels de ideale keuze zijn. Wilt u een sfeervolle vloer die u eenvoudig kunt reinigen of een hoge gebruiksintensiteit aankan, dan zijn Linoleum vloeren of PVC-stroken een uitstekende keuze. De duurzaamheid en gebruikersklasse van een projectvloer zijn een van de belangrijkste eigenschappen om uw keuze op te baseren. Als een vloer namelijk de gebruiksintensiteit niet aankan, dan zal de projectvloer sneller slijten dan voorzien. Daarom bieden wij in ons assortiment alleen kwalitatieve projectvloeren die geschikt zijn voor toepassingen in kantoren en horeca. Bij OnlineProjectstoffering.nl helpen wij u graag bij de keuze voor de juiste projectvloer voor uw organisatie.

PVC projectvloeren

Projectvloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Het is het belangrijkst dat de kwaliteit in orde is en dat voldaan wordt aan de wensen voor de beoogde ruimte. Als u op zoek bent naar een gladde projectvloer, is PVC een ideale keuze. Een PVC vloer is sfeervol, zorgt voor een warme uitstraling en is makkelijk schoon te houden. Doordat de PVC-stroken gemaakt zijn van dun, glad en flexibel materiaal, krijgt u een onderhoudsvriendelijke, geluidsarme en vochtbestendige vloer. Dit maakt dat PVC zeer geschikt is als projectvloer voor in kantines of restaurants. PVC-stroken zijn beschikbaar in stijlvolle hout-  of betonlooks.

Linoleum projectvloeren

Naast PVC bieden wij ook Linoleum vloeren van Forbo. Dit zijn duurzame en stijlvolle projectvloeren en zijn de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloeren ter wereld! Linoleum vloeren zijn 100% natuurlijk en bestaan o.a. uit lijnzaadolie, kurk en jute.

Tapijttegels en kamerbreed tapijt

Wanneer u op zoek bent naar een dempende, gemakkelijk te leggen en te onderhouden vloer, kies dan voor tapijttegels. Dit zorgt voor een aangenamer binnenklimaat en de tapijttegels uit de Desso Airmaster-collecties zijn speciaal ontwikkeld om de binnen luchtkwaliteit te bevorderen. Bent u op zoek naar een zachte vloerbedekking met een geluiddempende en isolerende werking? Kies dan voor een sfeervol kamerbreed tapijt. Dit type tapijt is beschikbaar in vele verschillende kleuren, soorten en merken.

Legservice

Vaak kost het (laten) leggen van een nieuwe vloer binnen een organisatie behoorlijk wat tijd en moeite, maar niet wanneer u dit laat doen door OnlineProjectstoffering.nl. Wij komen persoonlijk bij u langs, meten alles voor u op en geven u advies. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van projecten in een omgeving waarbij uw bedrijfsprocessen door kunnen blijven gaan. De klant staat bij ons centraal, daarom is het bij ons ook mogelijk om uw project buiten kantooruren in te plannen. Daarnaast is het mogelijk het verplaatsen van kantoormeubilair aan ons uit te besteden. Bestaande vloeren kunnen wij verwijderen en weghalen.

Onlineprojectstoffering: specialist in projectvloeren in Nederland

Onlineprojectstoffering is specialist in het aanbrengen van projectvloeren. Als u gebruikmaakt van onze legservice, worden de werkzaamheden uitgevoerd door onze zeer ervaren, gecertificeerde en vakkundige stoffeerders. Wanneer het een groter project betreft, maken wij gebruik van de samenwerking met Flex Creative. OnlineProjectstoffering.nl levert projectvloeren aan bedrijven en instellingen in Nederland en het noorden van België.