Waar staat OnlineProjectstoffering.nl voor?

OnlineProjectstoffering.nl kenmerkt zich door het aangaan van langdurige relaties met klanten en andere partijen die vaak al tientallen jaren duren. Of het nu gaat om kleine of grote projecten: wij zetten ons voor 100% in om optimaal resultaat te behalen waar we trots op mogen zijn en om samen met onze klanten duurzame relaties op te bouwen. Wanneer het een groter project betreft, werken wij samen met partnerbedrijf Flex Creative te Roosendaal. De klant staat bij ons als projectstoffeerder centraal; wij doen er alles aan om onze klant tevreden te stellen en voeren daarom de projectstoffering zo te plannen dat uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk gehinderd worden. Het is dan ook mogelijk de projectstoffering buitenom kantooruren in te plannen.

Projectstoffeerder voor grote projecten

Wij focussen ons vooral op het opbouwen van duurzame klantrelaties. U kunt bij ons kosteloos stalen en offertes aanvragen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken en komen bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Na akkoord vanuit uw kant, kunnen we meestal vrij snel het project beginnen. Bekende opdrachtgevers voor wie wij opdrachten uitvoeren zijn Bouwmaat Nederland, diverse Kamers van Koophandel, Boekhandel Donner en Bol.com.

Onlineprojectstoffering: dé specialist in project stoffering

Onze stoffeerders zijn zeer ervaren, gecertificeerd en vakkundige specialisten op gebied van projectstoffering. Naast simpelweg de projectstoffering bieden wij ook aanvullende diensten aan die wellicht noodzakelijk zijn rondom projectstoffering. Denk aan het verplaatsen van uw kantoormeubilair, uw bestaande vloeren slopen en afvoeren en het egaliseren van de projectstoffering. Hiermee bieden wij projectstoffering aan van A tot Z.