Eisen aan een goede kantoorvloer

Bij het leggen van een kantoorvloer moet er rekening gehouden worden met meer eigenschappen ten opzichte van een vloer bij u thuis. Zo is het bij het ene project van belang dat de kantoorvloer geluiddempend is, terwijl bij het andere kantoor duurzaamheid weer een belangrijkere rol speelt.

Bij OnlineProjectstoffering hebben we tal van mogelijkheden en wij adviseren u graag over de kantoorvloer die het beste bij uw kantoorruimte en wensen past.

Soorten kantoorvloeren

Kantoorvloeren heb je in talloze verschillende soorten, materialen en kleuren.
PVC-stroken maken de ruimte warm en sfeervol. Daarnaast is dit type kantoorvloer geluidsarm, onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig.

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame vloer als alternatief voor een beton- of gietvloer? Kies dan voor een Linoleum kantoorvloer van het merk Forbo. Linoleum vloeren zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten, zoals lijnzaadolie, kurk en jute.

Naast PVC en Linoleum hebben wij ook kantoor vloerbedekking in het assortiment. Dit assortiment bestaat uit kamerbreed tapijt en tapijttegels. Kamerbreed tapijt is de meest gekozen kantoor vloerbedekking en is zacht, geluiddempend en isolerend. Tapijttegels zijn gemakkelijk en snel te leggen en te verwijderen, hebben een lager snijverlies en zijn gemakkelijk te onderhouden. Kantoor vloerbedekking hebben wij in vele verschillende soorten, kleuren en merken.

Onlineprojectstoffering: specialist in kantoorvloeren

Wij zijn gespecialiseerd is in het leggen van bedrijfs- en kantoorvloeren, terwijl uw bedrijfsproces gewoon door kan gaan. U kunt het leggen van een kantoorvloer van A tot Z aan ons uitbesteden. Wij komen bij u langs voor persoonlijk advies, meten de ruimte in en halen de bestaande kantoorvloer voor u weg. Daarnaast bieden wij hulp met het verplaatsen van uw kantoormeubilair. Onze specialisten zijn flexibel en daarom is bij ons het inplannen van uw project ook mogelijk buiten kantooruren.
Wij werken uitsluitend met onze eigen ervaren, vakkundige en gecertificeerde stoffeerders voor het leggen van kantoorvloeren. Zij zorgen dat de vloer naadloos gelegd wordt en creëren een optimaal resultaat.

Wilt u een groter, langer lopend en complexer project bij ons laten uitvoeren? Geen probleem. Ook deze projecten voeren wij uit samen met ons partnerbedrijf Flex Creative.